Álruhás spirituális világ

Az unvierzum tudástára óriási. A hozzáférés ugyan mindenkié, azonban a lealacsonyított tudatszint és annak mesterségesen alacsony szinten való tartása lehetetlenné teszi az elérhetőséget. Ennek hiányában marad a tévút, a megvezetés, az elterelés.

Az őszinteség és igazság közzététele egykor nem jelentett gondot. Az emberi értékrendek és kapcsolódások megkövetelték az alázatot, a tiszteletet és a megbecsülést. Viszont felvetődik egy kérdés egy komoly erkölcsi dilemma: ha tudomásunk van egy vagy több csaló, megtévesztő, megvezető, áruló és hamis tanokat terjesztő emberről miért ne éreznénk elhivatottságot arra, hogy jelezzük a nyilvánosságnak. Vagy inkább dugjuk homokba a fejünket és nézzük el neki a ténykedését, amíg tovább szedi vétlen, naív áldozatait. A dilemma óriási, hiszen a közvélemény ereje hatalmas. Éppen arra való, hogy a felfedés időszakában fény derüljön minden Ármányra. Aki ezt arrogáns lejáratásnak véli, az nagyot téved. A dimenzióváltás küszöbén az univerzum visszavág: eddig jól éltél, élősködtél mások becsapásával, megvezetésével, kihasználásával. Most pedig adj számot a tevékenységedről. Eljött sokak számára a szembesüés ideje önmagukkal és a tükörrel. Sajnos a tükör sokak esetében még nem köpött vissza.

A pohárba is csak akkor tölthetünk tiszta vizet, ha közben a csap amiből ered, a forrás tiszta. Vagy létezik egy másik kevésbé fájdalmas út: keverjük továbbra is a szart a fossal és ráhagyjuk a munkát a ganajtúró bogárra. De a végeredmény továbbra is trágya marad. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.03.

 

Forrás: Thot - Aranykor küszöbén

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/african-woman'>African woman photo created by wayhomestudio - www.freepik.com

Ajánlás: Mindazoknak, akik a nyílt, őszinte beszédet és szókimondást nem szeretik. Inkább kedvelik az elkendőzést, takargatást. Láthatjuk merre jutott vele a világ! 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.