Médiumi ellenszél avagy médiumok tündöklése és bukása

Médium az a mediálás szóból ered, ami egy közvetítő kapocsra utal a láthatatlan szellemi villág és a valós világ között. Felmerül a kérdés azonban, hogy mi a valós kép: valóban azt látjuk, érezzük, tesszük ami a valós vagy amit a szívünk diktál? Erre a legtöbbször határozott igen a válasz, pedig fogalmunk sincs, hogy mennyire sebezhetőek vagyunk a tudati manipulálás által. A tudat, ha alacsony szinten van tartva, bármely irányba kimozdítható negatív vagy pozitív irányba is. A külső, betolakodó, szellemi megszálló akaratán múlik, hogy mit cselekszik áldozatával. Mennyire képes a Teremtőtől kapott szellemi, tudati energiát rossz irányba fordítani? A károkozás mértéke a lealacsonyításon, önértékelési zavaron túl, a komoly egészségkárosodás, önsorsrontás, önpusztítás és erőszakos cselekedet véghezvitelére való buzdítás is lehet. 

A modern világ a médiumokat misztikumként aposztrofálja, pedig kellő tudatszint emelkedéssel bárki megszerezheti ezt a tudást. Ám a háttérhatalom érdeke nem ezt diktálja. Mint ahogy a szolgáltatók sem szolgálják, hanem kiszolgáltatottá teszik az embereket. A multimédiás felületen létrehozott felhasználó, az akit felhasználnak bizonyos célokra. A világ aljas, alattomos háttérszándékok alapján működik, ahol a szív vajmi keveset takar. A látszat csal, a valóság hamis, a megvezetés, megtévesztés tengerében pedig elveszik az igazi kincs: az igaz tudás közvetítése. A csaló, álságos médiumok ideje lejárt. A napjaik meg vannak számlálva, a tudásuk elvétele mellett, nem marad más számukra mint a szégyen és a megvetés.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.07.29.

 

Forrás: Thot - csalók és igazi tudás birtoklók című műve alapján. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/shaman'>Shaman photo created by alexeyzhilkin - www.freepik.com

Ajánlat: Spirituális tanítók, mesterek, guruk, akik eladták a lelküket apró pénzért, mert számukra az igazi tudás már régen elveszett vagy sohasem voltak annak birtokában. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.