Az élet a legnagyobb tanítómester.

Az élet a legnagyobb tanítómester és tanársegédek szegődnek hozzánk utitársként. De válogassuk jól meg az utitársainkat. A legtöbb tanítás, a legbiztosabb tanító ugyanis nem kívülről jön, hanem belülről: önmagunkból, a belső világunkból. Nincs szükség álspiri tanítókra, mesterekre, bálványokra, gurukra. Az ő világuk végérvényesen elveszik. A tudást ugyanis nem lehetne pénzért osztogatni. A tudás mindenkié, a tudás egyetemes és univerzális. Normál esetben elbitorolhatatlan, azonban a mai világ nem erre játszik. Pontosan azokat az embereket üldözi, akik  a tudást, az univerzális igazságot közvetítik. Ez sok embernek okozhat bosszúságot, amire egy életet épített fel, hogy megakadályozzon, ellehetetlenítsen vagy tönkretegyen netán letérítsen egyeseket a kiválasztott útjukról.

Az emlékek, életed történései cselkedeteid örökké veled maradnak a múlt, jelen és jövő szellemiségében. Univerzális jogod van azok tudati birtoklására, nem szükséges semmilyen jogi meghatározás ennek kinyilatkoztatására. Ha tudod, akkkor tudod. Ha meg nem tudod, akkor majd megtudod. De jobb előre tudnod, hogy a saját tudatod a tiéd és nem később tudod meg, hogy mit tudtál korábban, vagy mit tettél korábban, amitől esetleg megfosztottak jogtalanul egyesek, akik kis Istent játszanak a médiumi tudásukkal. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.07.31.

 

Forrás: Patanjali - tudat hatalma című műve alapján

Kép forrása: saját foto

Ajánlás: minden kétkedőnek, aki azt hiszi a gondolatai a sajátja és nem lehet sohasem elvenni tőle vagy külső tudati irányítás alatt tartani azokat. 

A bejegyzés saját szellemi tuladon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.