Állj ki a sorból!

Állj ki a sorból! - szólt a hang. Te arra érdemtelen vagy, hogy továbbra is kézműves vállalkozásodban tevékenykedj! A hatalom embere rendelkezett, mert erre megvan minden eszköze: pénz, lehetőség és fegyver.Te tovább itt nem létezhetsz, csak virtuálisan, mintha jelen lennél látszólagosan. De a valóságban háttérbe szorítanak és élve eltemetnek. 

Jelen világunk számos lehetőséget kínál a megnyilatkozásra. Megszületünk, felnövünk és tudásunkkal, tapasztalatunkkal próbáljuk kinyilatkoztatni egyéniségünket. Ebben kinek mekkora siker jut, az sok mindenen  múlik. Elszántság, elhivatottság, szorgalom, kitartás, állóképesség ... stb. A világ azonban eltünteti, kineveli belőlünk a tiszteletet, becsületet, lelkiismeretet. Sokan azt hiszik ha engedelmeskednek Ármány szavának, akkor majd jobban boldogulnak az életben. A zsarolással, fenyegetésse kapott pénzből pedig szépen eléldegélnek, mintha mit sem tettek volna. az embertársuk ellen.

A valóság lehet sokáig áltat ezel, azonban a háttérvilág előbb vagy ultóbb kimutatja a foga fehérjét. Nem szükséges tudni pontosan, hogy mikor, ki mit vétett ellened. A sors úgyis elintézi az arcul csapását azoknak, akik csupán arra méltóak, hogy az univerzum szemetesládájában végezzék a pályafutásukat. 

Saját gondolatok.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.07.14.

 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/unique'>Unique photo created by pvproductions - www.freepik.com

Ajánlás: Mindazoknak, akik szenvednek a hatalom szorításában és úgy gondolják, a világ ellenük fordult minden téren. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos megosztása nem engedélyezett.