Tudathasítás - Ikerlángok eltérítése

Létezik olyan eszköz a mai világunkban, amikor valaki aljas, elvetemült szándékkal tudatosan avatkozik bele valaki más életébe. Az okok számosak lehetnek: irígység, féltékenység, rosszindulat vagy csak pusztán erőfitogtatás. A tudat leuralásának számos eszköze van jelen az életünkben, ennek egyik formája a tudathasítás vagy eltérítés.

Az elnyomó, agresszor valamilyen aljas indokból a tudatban létező élményt (például ikerlángok találkozása) megpróbálja eltéríteni előre kitervelt szándékkal, ami a küldetésük beteljesülését akadályozza. Ez lehet egy elnyomó jóbarát, olsztálytárs, osztályfőnök, családfő vagy családanya vagy tanácsadói minőségben tetszelgő médium is akár. Az egyik ilyen lehetőség, ami kinálkozik számukra, hogy a sors által kijelölt útjukról eltéríti egy időre azáltal, hogy idegen környezetben nevelkednek, távol az eredeti szülőktől vagy nem olyan tanulói közegbe kerül, ahol egyértelműen lenne lehetőségük a találkozásra. A  kiemelt közegben az ikerláng más, kivülről ellenőrzött hatás alatt tartása meghatározó a személyiség feljődésében. A barátnőnek titulált személy anyagi érdekből hosszú éveken át az összes kínálkozó kapcsolati lehetőséget elveszi előle, hogy a tapasztalt életminőség által a személyisége, énképe hosszú távra torzuljon. A másik lehetőség a komoly tudati beavatkozást igénylő médiumi eltérítés, ami az első találkozást kiváltó élményt beszűkíti majd végleg kiüríti a tudatból. Ez egy agresszív külső támadás, amit az illető lehet nem is érzékel, hiszen életének azon a pontján még nem tartott azon a tudati feljődési szinten, hogy ezt meglássa ill. kivédje.

A tudathaítás a legnagyobb károkat az életminőségben okozhatja, hiszen az illető a sors által kijelölt útjáról ezáltal letér és az oldalágon való bandukolás egyénenként akár 20-25 évet is elvehet tőle. A legsajnálatosabb dolog az, amikor az illetőt körülvevő személyek ezt látják és nem figyelmeztetik rá. Hagyják, hogy vergődjön a saját vermében, gondolván azt:majd úgyis kimászik, ez az ő dolga. A egyik leggonoszabb emberi cselekedet, amikor az eltérítést valaki külső személy befolyására, behatására teszi akár pénzért. 

Jó hír az ikerlángok számára, hogy az eltérítés csak időleges és nem végérvényes. Az univerzum ezeknek a játszmáknak nem ad több teret. A hazugok szembesülnek saját tettükkkel és elnyerik karmájuk által a méltó jutalmat. Aki  azt gondolja, hogy az még soká lesz, az ne higgyen saját kiváltságos helyzetének örökkévalóságában, hiszen az idő felgyorsult, a dimenizóváltás előrehaladtával ezek a személyek azonnali karmát kapnak. A leszületés, reinkarnálódási folyamat nem szükséges a méltó büntetéshez. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.06.24.

Forrás: Osho - Eltérítési szándékok a tudat világában.

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/alone-girl'>Alone girl photo created by Dragana_Gordic - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.