Szívből, szívnek, szívesen

A lélek otthona a szív. A szívet választotta lakhelyéül. A szív gondoskodik arról, hogy a lélek érezzen, gondolkodjon a szerint amit a szive diktál. A felettes én is ide kapcsolódik, innen kapja az infót amit a szívből érez. A legtisztább hang, amit az ember kifelé és befelé egyaránt kommunikál. 

Vannak pillanatok, élethelyzetek amikor az ember megtéveszt másokat. A megtévesztés történet egy mozdulattal, szavakkal, tettekkel vagy akár kimondatlan gondolatokkal is. Vannak akik mesterien bánnak a tudat manipulálásával és átformálják a gondolataikat, hogy a gondolatolvasó számára készült klisséket hámozhassanak ki belőle. A manipulálást nem elég egyszer elvégezni, hanem huzamosabb időn keresztül kell azt  bizonyos gondolatformára, szavakra, mondatokra tudatosan gondolnunk.

A telepatikus képességgel rendelkező fél akkor nem kerül a másik bűvöletébe, ha tudja ellenőrizni a szívtérből kommunikáló felettes énben elraktározott gondolathalmazt. A felettes én ugyanis ugyanúgy kommunikál velünk, akár saját magunkkal is, mint a belső hang. Tehát nem hazudik, sohasem csap be. A lényeg elvész, a manipuláció sem tarható fenn.

A manipuláló fél tudása, ha volt elvész, ugyanis az unvierzum nem támogatja a csalókat. Nem enged a csábítók hadának. A látszat világának már nincs helye sem a 4. sem az 5. dimenzióban. Azok az emberek akik ezzel az eszközzel élnek, a 3. dimenzió fogságában ragadak és nem lesznek képesek a rájuk nehezedő karmától egy jó ideig megszabadulni. A kérdés feltevése jogos: megérte, érdemes volt? Kinek mi a fontos. A jószándék, a becsület sokkal nagyobb érték annál, mintsem hogy eladjuk a lelkünket a gonosznak némi aprópénzért. 

Feljegyezte: P. Anita

(TAÉ)

2022.06.25.

Forrás: Thot - Tudati manipuláció című műve nyomán

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/single-man'>Single man photo created by master1305 - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.