Buksitúrázás

Érdekes világ tárul eléd, ha belenézel embertársaid buksijába. A gondolatok, amiket titokként őriz az elméjében egyszerre lehetnek árulkodóak, szánalmasak és viccesek. Néha kellemes meglepetés ér, néha dühös leszel és csalódott. Amikor a legjobb barátodról derül ki, hogy átver vagy a kedvesedről, hogy pénzsóvár, a szülődről hogy megjátszotta a szeretetet és igazából sohasem szeretett. Az igazság feltárul és magával ránt. Igazából mindent és mindenkit elsodor: az illetőt, akinek a gondolatait érzékeled és önmagadat is, akiről szólnak ezek a gondolatok. Sokszor érezhetsz kiábrándultságot, félelmet, kétséget a gondolatok "hallatán". De aggódalomra semmi ok. Az univerzum bölcs és tanít téged az elfogadás és ítélkezésmentesség révén. Így mutat utat neked, hogy nem vagyunk egyformák, tehát a gondolataink sem azok. Fogadd hát szeretettel, amennyire csak tudod.

De légy óvatos a buksitúrázással! Ne okozz feleslegesen fájdalmat magadnak és másoknak sem. Hiszen nem biztos, hogy az emberek nagy része készen áll arra, hogy szembesítsék őket a saját gondolataik következményeivel. A gondolatok keltette szembesítés fájdalmas, legalább annyira, mint annak akinek címezték. A címzett feldolgozza a saját érzelmeit, a küldő pedig próbálja majd megérteni önmagát, ha a tudatszintje alkalmassá teszi őt erre. 

Saját gondolatok

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.28.

Megjegyzés: buksitúrázás kifejezés megalkotója lányom: Joó Dorina Csilla 

Kapcsolódó bejegyzéseim: Telepátia

Kép forrása: <a href="https://www.freepik.com/vectors/graphic-design">Graphic design vector created by freepik - www.freepik.com</a>

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem megengedett.