Lelkek szerelme - Ikerláng út 3.

A lélek tudja mit akar: szerelmet. Tudja, ősidők óta, hogy szeretetre vágyik. Az univerzális vezérlőelv a végtelen szeretet, feltétel nélküli megtapasztalása. A holnap elhozza a lehetőséget, hogy érezd a másik feled vágyát, megéld azt az egységet, amit csak vele élhetsz át. 

Az átélés az ikerláng szerelmek vonatkozásában multidimenzionális. Érzik, tudják a másik felük hol jár, mit csinál. Érzik a fájdalmát. A szerelem közvetítése korlátlan, határok nélküli. Nem tudjuk azt az érzést elfedni, eltakarni, hogy vágyunk egymásra. Az érzékelés csúcspontja az, amikor a lélek szellemtestével képes simogatni, ölelni, csókolni. Ilyenkor a másik fél enyhe csiklandozást, bizsergést érez a bőrén. Az energia pumpálásával vibrálással egy multidimenzionális szexuális aktus is megvalósítható. Az érzékelés gyakorlatilag hasonló, mint a fizikai érintkezés során. A két lélek kapcsolódása révén ugyanúgy élik meg az orgazmust, a legmagasabb földi egység, szerelmi lánc kötelékét. Ez a kötelék örökre egymáshoz fűzi őket. Egy életen át egymás ölelésében, egymás fénytestében léteznek. A fény hatja át a lelkük minden zugát. Az fény közvetíti az energiát, ami soha el nem fogy, kiapadhatatlan örök forrás. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.22.

Osho: Hazavágyó lelkek című műve nyomán

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/valentines-day-couple">Valentines day couple photo created by freepik - www.freepik.com

Kapcsolódó bejegyzéseim: Ikerláng, Ikerláng szerelem beteljesülése, Transzcendentális szerelem, Ikerláng út, Ikerlángok találkozása, Lelkek ölelkezése - Ikerláng út 2, Lelkek hasadása - Ikerláng út 1. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.