Lelkek ölelkezése - Ikerláng út 2.

A lélek kapcsolódik egy másik lélekhez. Nem tudja hol, mikor, hogyan keletkezett ez a kapcsolódás, ami örök. A kapcsolat végtelen számú reinkarnációkon át megy végbe. Az élet körforgása, a lélek örökös létén alapul. Nem ismer határokat, nincs földrajzi hely szerint meghatározott lakhelye. 

A lélek szent szövetségbe, Isteni kapcsolódásba az ikerláng szerelmen keresztül képes megvalósulni. Az ikerlángok dimenziósíkokon keresztül is képesek egymást érzékelni, úgynevezett multidimenzionális kapcsolódás révén. Éreznek, érzékelnek dolgokat a másik felükről. Tudják mikor mit csinál. Mit érez. Érzékelik a fájdalmakat, ami a testi fájdalom többszörösét jelenti. Egy szívdobbanással képesek szeretetet fényt pumpálni a másik lélek központjába. Ez a fényküldés, a legmagasabb unvierzális feltételnélküli szeretet ismérve.

A fény küldésének módja: koncentrálj a másik lélek szívközpontjára. Képzelj el egy fénycsóvát, amit a másik embernek küldesz. A fény küldésével pumpáláshoz hasonló érzetet kelts saját magadban, lelked templomában. A küldő fél pumpál, a fogadó fél befogad. Az árasztás egy eléggé fárasztó energetikai folyamat.

Az univerzális szeretet közvetítése az ikerlángok fő feladata. Ennek az Isteni minőségnek senki és semmi sem szabhat határt, gátolhatja meg. Az ikerlángok a földi 3. dimenziósíkon való egyesülése az előfutára a dimenzióváltás elősegítése. Feladatuk: magasztos és megtisztelő, viseld hát szeretettel és felelősséggel. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.22.

Osho: Ikerlángok találkozója című műve nyomán.  

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/valentines-day-couple'>Valentines day couple photo created by freepik - www.freepik.com

Kapcsolódó bejegyzések: Ikerláng, Ikerláng szerelem beteljesülése, Transzcendentális szerelem, Ikerláng út, Ikerlángok találkozása, Lelkek hasadása - Ikerláng út 1, Lelkek szerelme - Ikerláng út 3. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem megengedett.