Hűtlenség

A hűtlen fél eltávolodik a párjától. A magyar nyelv olyan szépen fejezi ki ezt az cselekedetet: félre lép. Azaz arébb, messzebb kerül tőle. Az eltávolodással jelzi, hogy a kapcsolatuk ugyan még fenáll lelki síkon, de egy hiba, zavar keletkezett benne. Sokszor a hiba nem is konkrétan csak a párkapcsolatban van, hanem a reinkarnációs emlékek feltörése okozza ezt a zavart. A múltban megélt vagy meg nem élt szerelmek vonulatai árnyékolják be a jelent. A múlt, jelen s jövő egy idő, ha így kezeled megérted a cselekedeteid okát és könnyebben tudsz majd saját  magadnak okozott erkölcsi kérdésekben helyretenni a dolgokat. 

A felfedés időszaka elárulja a múltban zajlott (rég- vagy közelmúlt) szerelemi szálakat is. Színre kerülnek az eltitkolt kapcsolatok és abból leszületett gyermekek is. A színvallás fájdalmas ugyan, de helyre kerülnek a dolgok és minden álarc lehulltával fény derül az igazságra. 

A hűtlen embert elítéli a társadalom. Persze a hűtlenség oka több más is lehet: élvezet hajhászat, megalománia és pénzóvárgás miatti kapcsolat kergetés. Ezek mögött is sikertelen, érdemtelen kapcsolati szálak húzódnak, a reinkarnációkban megélt sebeket cipeljük tovább magunkban. Megértés nélkül ezek feldolgozása nem történhet meg, a karmakörök újraíródnak. A folyamat végeláthatatlan megoldás nélkülivé válik. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.18.

Osho: Karmakörök kapcsolati vonatkozásai

Kép forrása: 'https://www.freepik.com/photos/couple-kiss'>Couple kiss photo created by user15285612 - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem megengedett.