Testvér szerelem

A szeretet örök és kiapadhatatlan. A forráshoz kapcsolódva átadódik nemzedékről-nemzedékre, reinkarnációról-reinkarnációra. A név kötelez, a vér leszögez, a gyökér röghöz köt. A vérségi kapcsolatok mögött meghúzódó szerelmi viszonyban mindig valamilyen erős vonzalom, korábbi élethez köthető be nem teljesült szerelmi szál köthető.

A 8-9. században a testvérek közötti szerelmi vizony elfogadott volt. Részint a vagyon megtartására, részint a család nevének fennmaradsa érdekében. A testvérházasságból született gyerekek genetikája korcsosult. A hibás génkapcsolatok miatt sokszor életképtelen utód született. A vérfertőzéses tényeknek hivatalos közegbe való emelésére csak a 18. század végétől vált képes a társadalom. Ám ma is léteznek bizonyos elszigetelten élő törzsi népek, akik között a családon belüli értékrend nem tiltja a testvérek közti kapcsolatot. Érdekes módon ezeknél a törzseknél nem, vagy csak elenyészően ritkán születik életképtelen utód. Ennek a kérdésnek a megválaszolása sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. A fajok (13 idegen bolygóról származó) génjei nem keveredtek olyan mértékben náluk, hogy az az utód nemzésnél problémát okozzon.

A mai modern társadalom értetlenül áll a testvér szerelem kérdésköreiben, mert nincs az ismeret birtokában. Azok az emberek, akik átélik ezt a kapcsolati formát sokkal inább lennének elfogadóak, ha tudnák genetikai állományuk pontos összetételét és ismernék előző életeikben lezajlott eseményeket. Ezek a történések nagyban meghatározzák a jelenünket és megértés nélkül nehezen tudjuk megélni a jövőnket is.

Feljegyezte:P. Anita.

2022.05.16.

Osho: Génmanipuláció a gyakorlatban és

Thot: Génállományok feltérképezése című műveik alapján

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/siblings'>Siblings photo created by senivpetro - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem megengedett.