Felfedés

Érdekes összhangban, egymásutániságban alakulnak a sorsok, életek. Mintha valami univerzális rendezőelv szerint történnének az események. A világ változóban van. Ezt ki-ki a maga szintjén érzi és tudja. Mostanra jutott el olyan pontra, hogy az igazság felfedésre kerül: univerzális. bolyó szinten, társadalmi szinten, kapcsolati szinten (munka, társas, család ill. baráti). 

Nincs kivétel. Az álca lehull mindenkiről. Az igazság felfedeződik a lepel lehullásával. Érezhető a térben a nyomás, ami kikényszeríti az emberekből az igaz valójuk megmutatását. Mintha egy kapcsolót átállítottak volna és az addig barátságos, segítőkész és udvarias ember kifordul önmagából, ellenséges, támadó és agresszív magatartást felvéve nem kis problémákat generálva ezzel a rendszerünkben, eddig megszokott kapcsolatainkban, világnézetünkben. A tavaszi nagytakarítás magával hozott egy általános, univerzális megújulást is. A természet feléledésével együtt megújulnak kapcsolataink. A régi, nem működő, leuraló viselkedésmintákat követő rendszerek lebomlanak. Az egyéneknek most lehetőségük nyílik önvalójuk feltárására függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív jellegű. A zűrzavar és káosz egy darabig még fokozódhat, ahogy érezzük ezt társadalmi, politikai szinten is a nemzetközi helyzet fokozódásával. Majd idővel minden és mindeki oda kerül, ahova való. Az univerzum teret biztosít minden élőlénye számára. A választás lehetősége adott. A te kezedven van a távirányító: ami a szabad akaratoddal van összefüggésben.

Te mit választasz?

Hogy döntöttél?

Idővel a fájdalmas elválások, szakítások, csatározások és harcokkal teli időszakát pedig felváltja a béke, szeretet és harmónia világa. 

Feljegyezte: P. Anita

Osho: 21. századi világunk című műve nyomán.

2022.04.29.

A blog bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak felhasználása, sokszorosítása, hivatalos közlése nem megengedett.