P.Anita

2023.aug.26.
Írta: P.Anita Szólj hozzá!

A beazonosítás sikertelen.

pretty-brunette-girl-fluffy-sweater-sunglasses-taking-picture-herself-wonderful-long-haired-female-model-with-heart-cheek-making-selfie-with-phone.jpg

Két napos kálvária után sem tudtam bankot váltani. Népszerű szóhasználattal élve sérültek az állampolgári jogaim. A szelfivel két perces azonosítás után gyakorlatilag pillanatok alatt megvan az új bankszámla. Ehhez csak új típusú (chipes) személyi igazolványra van szükséged, amire a magyar állam forintmilliárdokat költött. De mégsem működik, igaz a kormányablak állítja, hogy a benne lévő chip nincs deaktiválva, ennek ellenére egyetlen egy telefonon sem, a bank applikációját háromszori törléssel majd újraletöltéssel sem oldódott meg a modern  ámítástechnikai probléma. Ha a bank alkamazottja nem kottyintja el magát, hogy a rendszerben inaktiválható a chipes személyi akkor el sem indulok ezen a nyomon. Eszem ágában sem lett volna feltételeznem, naiv balga magyarnak, hogy ilyen funkció is létezhet gombnyomásra! 

Ezek után kezdtem el gondolkozni mennyire ki vagyunk szolgáltatva mi emberek a rendszernek. Ha "jól viselkedsz", a rendszer hű szolgálója vagy kapod a zöld pipát vagy ezzel ellentétben a piros x-et. Ugyanígy mennyibe telik a rendszert kiszolgáló katonáknak átállítani egy gombocskát ott belül, ahol tutira érzékenyen érint, mondjuk a bankodban és már le is vagy szerelve. Vagy mondjuk a szép új világban megálmodott great resetben, ahol a reszetálnak, virtuálisan kivégeznek mindenkit aki rosszul viselkedik. (Lsd. CBDC és társai) Ez a világ sajnos nem science fiction, ma már létező megvalósult ideológia és alkalmazzák is. Nem is kellenek ide rendőrök, csak néhány gengszter beállítottságú kormánytisztviselő és maga a rendszer láss csodát önműködővé válik rendőrök és katonák nélkül is. A készpénz használatának lekorlátozása révén már javában zajlik a folyamat, gyakorlatilag úgy viselkednek, mint az idomított kutyák: ül, engedelmeskedik. És akkor ehet, utazhat, mert lesz pénze vagy mehet panaszra akárhova, mert a senki földjén élősködő gazdátlan országban soha semmiért sincs felelős! Vagy mégis? 

A digitalizáció a bankok uralmának kedvezne, ha a felsőbb körök egymást sem csapnák be így vagy úgy, ilyen vagy olyan módszerekkel. Szóval jó érzés lehet a tudat, hogy a bankszektor révén irányíthatod a világot, de milyen pokoli rossz érzés lehet minden egyes nap azzal a tudattal kelni, hogy a tettestársaid téged is átverhetnek, kijátszhatnak. Mennyivel igazabb, becsületesebb és bölcsebb lenne kémkedés, banktitkok és leuralás nélkül élni! Kinek mi jutott? Valakinek a mindennapi félelem valakinek pedig a független amúgy szerénység melletti boldogság jutalma. 

Saját gondolatok. 

P. Anita (TAÉ)

2023.08.26.

 

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-photo/pretty-brunette-girl-fluffy-sweater-sunglasses-taking-picture-herself-wonderful-long-haired-female-model-with-heart-cheek-making-selfie-with-phone_21957510.htm#query=selfie&position=33&from_view=search&track=sph">Image by lookstudio</a> on Freepik

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett. Az utólagosan beírt hibákért, átírásokért nem áll módomban felelősséget vállalni.  

A blog bejegyzésemben leírtak saját, személyes megtapasztalásomon alapulnak, a nyilvános hírközlésben megtalálható információkkal kiegészítve. Véleményem közzététele megfelel a jelenleg hatályos tömegtájékoztatás alapismérveit alkotó jogszabályoknak, leírásoknak, azaz szólás- és véleményszabadság kinyilvánítására alkalmas. Eddigi és jelenlegi gondolataim megformálását nem irányítja semmilyen párt, szervezet, közösség, mozgalom vagy annak tagja, nem képvisel egyetelen egy jogász fórum sem. A bejegyzés szándéka a sorstársaknak való önzetlen, virtuális támogatás, segítségnyújtás és közreműködés. 

 

Így bukik el egy város

677.jpg

Sodoma és Gomora történetét mindenki ismeri. Az iskolapéldája annak, hogy a versengés, a rivalizálás hogyan képes tönkretenni egy várost, az ősi mitológikus szimbolika alapján pedig két város életét. A legnagyobb baj az amikor egy város szellemiségét, közéletét, kultúráját, infrastruktúráját, beruházásait irányító értelmiség olyan folyamatok mentén aszisztál a pártoskodása mellett kiállva, ami a nérói feldarabolt, kettéosztott, versengésre épülő mintát követi. Néró szelleme sohasem halt meg, mindig velünk lesz és képes a Német-római Birodalom leuralásmintázatát közvetíteni. A szomorú ebben pusztán az, hogy mindkét oldal aszisztál a harcnak, a soha véget nem érő ütközet pedig a pusztulásba vezet. 

20240514_192508.jpg

Ha a következő csillag ábra egyes elemeit külön-külön megvizsgáljuk, akkor a város alap felépíteseihez tartozó háromszögben ábrázolható versenyszellembe ágyazott projektek közül tisztán látszik, mi az ami megvalósult elem az egyik oldalon és a másik, ellenlábas oldalon. Már nem olyan sok megvalósulatlan elem van amihez még idő szükségeltetik. A verseny a háromszög forma erő-ellenerő virtuális erőszak hármasában csúcsosodik ki. Tehát amikor ez egyik díjátadóra meghívott díszvendég tűsarkú cipőben rolleren érkezik a díjátadó ünnepségre az nem csak külső megnyilvánulási formájában jelzésértékű, hanem a tudat alatt  közvetített szellemiségében. Ez az az utolsó project, ami még nem valósult meg az ellenlábas oldallal szemben. A másik oldal városi játszóházát ért támadások sem véletlenek az egyház illetve a kormányhoz közel álló, vagy annak háttérben aszisztáló  tisztségviselők részéről, mint felkészült hűbérúr végzi a dolgát a nérói alapminta szakrális háromszög erőszakszervezetben. A csata folyamatos, az ütközések állandóak, a verbális agresszió végeláthatatlan adok-kapok halmaza. Ez pedig az önkormányzati választások miatt tovább erősödik. Az unió pénzes csapjainak az elvágása miatt az újboli bársonyszékre vágyó uralkodó a tudásközpont megvalósítására semmilyen esély nem lát. Így marad egy látványos beruházási terv, egy korábbi választási szlogen ami jól jön a versenyben. Ez az állandó, sorozatos adok-kapok rendszer pedig a várost a pusztulásba kergeti függetlenül attól ki lesz a képletesen kikiáltott nyertes. Azaz a hatalom kit enged a haszonelvűség mintájára beülni a városi vezetői posztra. Ne legyenek illúzióink az ikszelgetős játékban csak az nyerhet, akiből így vagy úgy de profitálhatnak. A "hasznos idióta" vaksága okán megvezethető, később "hasznos áruló és áldozat" lesz hiszen a vaksága miatt képtelen felismerni az őt eláruló személyek hadát. Akik tulajdonképpen azért vannak mellette, hogy lépten - nyomon gáncsolják. A következő "hasznos idióta" a székben pedig azért lehet hasznos a rendszer számára, mert a kormányzati utasításokat követve elvhűen szolgálja a rendszert, tehát nem akar változást. Jó, számára elfogadható a besimulás, nem zavarja a leuralás, az elbitorlás, a korrupció. A társadalom szempontjából pedig teljesen mellékes ki ül be abba a bizonyos székbe, mert a versengés tovább folytatódik a soron következő országos parlamenti választásokig. 

Az önkormányzati választás utolsó pár hetes hajrája megmutatta az akadályoztatás kormányzati mibenlétét. A hátszél mindig onnan fúj, ahonnan legártalmasabb: belülről a belberkekből, illetve ha már elindult egy projekt a kivtelezőnél. Mivel a többi projekt megvalósuását már nem tudták tovább korlátozni, így a kiemelt fő célpont, az eredetelieg tervezett tudásközpont területén végrehajtandó felújítás eset latba. Hogy-hogy nem a két beruházás pont egy területre esett. Ennek az energetikai megvalósulás mentén történő összekötése adja az akadályoztatás fő vezérvonalát. Tehát ha egy terv és annak területi hatálya a kollektív térben egy és ugyanaz, azt ráerősítéssel lehet összekötni és mint negatív, hiányosság dominancia elvére ráültetve lehet tálalni a választópolgárnak! Tessék! Még erre sem volt képes a városvezetés, az alkalmatlanságot napi szintű lejárató és dehonesztáló cikkekkel megspékelve pedig borítékolható a szellemi vakságon tengődő, örökké zúgolódó, köpködő megmérgezett lokál patrióta levegőjű város választási végkimenetele. Az előre lepacsizott választási számokkal pedig alá fogják támasztani: tessék megmontuk hogy ebből bukás lesz a végén! 

20240514_192448.jpg

Ha a következő ötágú csillag mintát kielemezzük a csillag mint egyéni, családi, társadalmi, nemzeti és univerzális értékeket, mintázatokat hordoz. Ezt az ősi mintát használták elődeink a szellemiség felvirágoztatására, az energia, erőtér befolyásolására. Ha a csillag a talpán azaz szilárdan áll (A sumér alapzat = magyar rovás támaszték) akkor a fejlődés a jobbra forgó felépítő mintát követi. Ha ezt az erőteret a csillag középpontját összekötő öt csúcsból indított vonallal feldaraboljuk, azaz a pártoskodás mentén kettéosztjuk a kört, mint várost mintázó erőteret balra indítjuk el a forgásban, akkor a leépítő, pusztító, romboló energiák kerülnek felül a szellemiségben, a kultúrában, a beruházásokban, a tömegtájékoztatásban, az elismerésben. Ez a forgatónyomaték elvén képes a város erőterét befolyásolni a harciasságot, küzdelmet pedig az egekbe emelni. 

screenshot_20230824-002807_video_player.jpg

A kollektív tér dinamikája, erőtere a magas szintű szellemi tudás révén kívülről befolyásolható, vezényelhető, irányítható. A kérdés csupán az ki volt az a szellemlovas, aki ezt az erőteret beindította? Kinek állt az érdekében? Milyen haszonszerzés vezérelte, amikor ezt a képletet megalkotta? Megsúgom nem a politikában, a gazdasági szektorban kell keresgélni. Ez a személy a művészetben utazik, aki szülővárosából elszámazva szellemileg nyomorította meg egykori élőhelyét Néró szellemisége által: versengés a gladiátori ketrecharc küzdelme révén illetve a megosztás által. Ez a beteg szellem, mostani megtestülésében sem képes túllépni a Német-római Birodalom bukásán, ami az elhibázott ideológia miatt történt. A mostani életében sem kapta meg azt a művészi elismerést, ami szerinte kijárt volna neki. Ezért inkább Sodoma-Gomora megvalósult kárhozatra ítélteti a városát. 

Ennek a borzasztó, lealacsonyító, pusztító, valóságos szellemi fertőnek a jelenlétét érzékeltem Debrecenből, a virágvárosból való hazaérkezésem után is. A kontraszt egybetűnő és ijesztő. Nem pártpolitikai elvek mentén való torzsalkodás az előrevivő, hanem az életidegen, életellenes ideológia elnémítása a politikai játszótérről, a kultúrából, a gazdasági életből a teljes magyarországi viszonylatra nézve is. Ennek hiányában a teljes nemzet Sodoma és Gomora módján semmisül meg. Néró szelleme pedig elérte a célját: pusztít, öl és nyomorba dönt. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.08.22.

 

Forrás: Thot - Ki kicsoda? Aekchnaten fáraó - Mi micsoda? Belaver - A romanoidok kultúrája, Meritaton - A versengés háttere, Voltaire - Versenyszellem, Rousseau - Miért jó a verseny?  tudati lehívások. 

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-vector/realistic-crack-earth-with-pieces-stones_11771992.htm#query=Breakdown&position=20&from_view=search&track=sph">Image by user15245033</a> on Freepik

 

Ajánlás: Tedd eléhetővé a szellemed és intézd úgy a lelki életed, hogy a fizikai síkon elszenvedett kár ne okozhasson abban további károkat. Különben a saját lelked, szellemed fogja a legnagyobb belső puszítítást elvégezni rajtad. (Kossuth Lajos - A pusztítás mibenléte tudati lehívás) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett. A bejegyzésbe utólagosan beleírt hibákért, átiratokért nem áll módomban felelősséget vállalni. 

Nem minden ásvány annyira értékes.

black-marble-patterned-texture-background-marble-thailand-abstract-natural-marble-black-white-design.jpg

Úgy látszik nem minden ásvány annyira értékes. Ezúttal erről is megbizonyosodtam. A saját tapasztalataim alapján az utolsó reménység, a legfrisebb magyarországra települt bank is elbukott a tisztesség fokmérőjén. Igaz 2022-ben az év bankja lett, az applikációja valóban felhasználóbarát, dícséretreméltó. Nyilván kaptak egy kis forrást, amit be kellett invesztálni. Ezt a támogatást pedig a rendszer kivétel nélkül mindig mindenkitől visszaveszi: legyen az párt, szervezet, cég, önálló vállalkozás, magánszemély. Ez alapján nem véletlenül került kományközeli helyre a Építési és Közlekedési Minisztérium által irányított Felügyelő Bizottsági posztra a Gránit Bank vezetője. Az összes többi történés innentől kezdve előre borítékolható.

Előrebocsátom, a blog bejegyzésemben leírtak saját, személyes megtapasztalásomon alapulnak, a nyilvános hírközlésben megtalálható információkkal kiegészítve. Véleményem közzététele megfelel a jelenleg hatályos tömegtájékoztatás alapismérveit alkotó jogszabályoknak, leírásoknak, azaz szólás- és véleményszabadság kinyilvánítására alkalmas. Eddigi és jelenlegi gondolataim megformálását nem irányítja semmilyen párt, szervezet, közösség, mozgalom vagy annak tagja, nem képvisel egyetelen egy jogász fórum sem. A bejegyzés szándéka a sorstársaknak való önzetlen, virtuális támogatás, segítségnyújtás és közreműködés. 

court-hammer-books-judgment-law-concept.jpg

Az inkriminált bank folyamatosan emeli a tétet, azaz egyre nagyobb, vonzóbb, kecsegtetőbb összeget kínál a szelfis bankszámlanyitáshoz. A feltételek korrektek, akár meg is lehetne felelni, csak a teljesítéssel van a gond. A háromszori minimálisan 1000 Ft-os bankártyával (plasztik vagy digitális) történő vásárlás bekönyvelése után, az applikáció beaktiválásával illetve a marketing célú megkeresések elfogadása után lehet hozzájutni ahhoz a bizonyos összeghez. Itt rögtön az első lépésnél problémába ütköztem a szelfis bankszámlanyitásnál, amivel kapcsolatban a bank együttműködő, maximálisan segítőkész volt. A teljes ezzel kapcsolatos kálváriámat majd egy másik posztomban ecsetelem.

A nem megfelelő és félreérthető tájékoztatás miatt két kártyát indított útjára a rendszer, ami miatt dupla költség keletkezett. Itt már rögtön mínusz 4490 Ft-tal károsodik az ügyfél. Ennek kivizsgálása 30 napot vesz igénybe. A következő bosszantó és félreérthető információ a family csomagban, mint alszámlaként igényelt digitális kártya elérhetősége volt a fiatalkorú gyermek számára. Várakoztunk a lehetőségre, nem működött, nem volt elérhető, telefonáltunk, majd türelmet kértek, ismét telefonáltunk majd jelezték ez nem is elérhető ebben a csomagban. Ez volt az átverés második szintje. A legnagyobb bosszantás akkor következett be, amikor a harmadik bankártyás tranzakció bekönyvelésére (az a banki értéknapi dátum, amikor ténylegesen megkapja az eladó a bankkártyás vásárlás díját) másfél hét után sem került sor. A bank hivatkozási alapként ezt az okot használta a számonkéréskor. Visszakeresve a blokkon lévő dátumot kizártnak tartom, hogy a tényleges vásárlás napjától (azaz a bankártya fedezeti alapjára elkülönített összeg lehívására) ennyit időt várna egy multinacionális cég, hiszen senki sem ellensége a saját pénzének. A további ok amiért elfogadhatatlan a válasz az azonnali zsiró, azaz banközi transzfer átfutási ideje, amit pontosan azért hoztak létre, hogy a pénzmozgások, a pénzforgalom felgyorsuljon. Ez minden létező logikának ellent mond. Ez a kapitalista tőkefelhalmozási rendszer alapja, persze az érdek és haszonelvűséget figyelembevéve mindig a kisember kárára. 

8972973_1.jpg

Arra bíztatok minden csalódott, újdonsült bankszámlatulajdonost keresse fel panaszával a Bank Felügyeleti Szervet és az Országos Ombudsmant egy levél erejéig. Nézzük meg mennyire képes a renszer a személyes érdekeket képviselni a közbenjárásával. Kiváncsian várom a kivizsgálást az esetlegesen hivatkozott multinacionális vállalatok és a bank könyvelését tekintve. Minden esetben egyeznek a könyvelés dátuma a beterhelés illetve a jóváírás tényleges dátumával? 

A banki alkalmazottakat, ügyfélszolgálati munkatársakat sajnálom, mert a jelenlegi pénzügyi- és számviteli végzettséggel nem fognak olyan szervezetet (bankot) találni ahol teljes mértékben korrektül járnak el az ügyfelekkel és nem az elvtelen haszonszerzést alkalmazzák. A rájuk zúduló terhet, az ügyfelek indulatát pedig nem könnyű elviselni. Ugye emlékszünk még az uniós viszonylatban is visszaélésnek számító, megtévesztésen alapuló devizahitelek propagálására és ezzel kapcsolatos hivatalos eljárási rendre? Intő példa lehet a mostani banki ajánlási, pénzfelvételi rendszer esetében is. További érdekes tény, hogy a videóbankos illetves szelfis bankszámlanyitáskor lehetőség van a bankszámlaszerződés 24 oldalas szövegét elolvasni. De arról sem digitális sem nyomtatott, írott formátumú verziót nem küldött a bank a mai napig sem. A lényeg az ügyfél aláírta a szerződésben foglaltakat. És emlékezni is fog annak mind a 24 oldalában taglaltakra? Ugye ismerős a helyzet? 

Én pusztán bankot szerettem voltam váltani, jobb kondíciókat feltételezve nem jött össze maradéktalanul. Viszont több nap, mint szalonna! Kiváncsian várom mikor veszik vissza a kapott juttatást, ha egyáltalán megadják ami eredendően, jogszerűen járna. 

P. Anita (TAÉ)

(saját gondolatok)

2023.08.23.

 

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-psd/realistic-money-element_42064952.htm#query=valuable&position=45&from_view=search&track=sph">Freepik</a>

https://www.freepik.com/free-photo/black-marble-patterned-texture-background-marble-thailand-abstract-natural-marble-black-white-design_1198372.htm#query=Granite&position=21&from_view=search&track=sph">Image by tirachard</a> on Freepik

https://www.freepik.com/free-photo/court-hammer-books-judgment-law-concept_8760882.htm">Image by Racool_studio</a> on Freepik

 

 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása hivatalos közlése nem engedélyezett. Az utólagosan, akaratom ellenére történt belejavításokért, átírásokért nem áll módomban felelősséget vállalni. 

Szétválasztódás

A ma délutáni vihar előtti pillanatképek a szétválasztódás mintázatát képezték le az éteri világban, csakúgy mint a fizikai síkon. A szétválasztódás matematikai, fizikai és kémiai értelemben is értelmezhető az univerzumban. Azok az anyagok, amik nem képesek elvegyülni egymással kéttéválnak. A matematikai értelemben a vegyülés a közös, egyneműsíthető halmazokat jelenti. Fizikai síkon az egymással azonos szinten lévő emberek alkotnak közös csoportot. A korkörváltás az univerzum nyelvére lefordítva is erről szól. 2023. július 5-én az általános tudatszint Magyarországon átlépte a 40e Hz-es értékhatárt, ami nem mást jelent az ébredés szempontjából, mint a szétválasztódás folyamatának elkezdődését illetve fokozott felerősödését.

A Biblia és egyes hírnévre hajazó Nosradamusi jóslatok apokaliptikus világ eljövetelét jósolják. A változás elsősorban földtani szinten indul be, a nemzet-, ország- és nép karma megvalósulása révén. Azok a népek, országok akik leuraltak, hódítottak, behódoltattak, leigáztak, elnyomtak, megnyomorítottak, kizsákmányoltak más népeket a süllyesztőben végzik. Sorsuk bevégeztével mondhatni ír magja sem marad a romboló, pusztító, háborúskodó energiának. Okkal félhetnek a gyarmatosító országok, a magyar tranoni békediktátum átkokkal sújtó nemzetek. A visszarendeződés, területi igény katonai harcok nélkül, polgárháborús, békemissziós (KFOR), NATO és világháborús cselekmények nélkül is megvalósul. A Pilis a föld szívcsakrája, ami mértani pontossággal a földbolygó közepén helyezkedik el, mint ahogy az emberi testben a szív is. Leonardo da Vinci híres anatómiai feljegyzései is erről tanúskodnak. A világ rendező elve a sumér (akkád, asszír, babiloni birodalom) és hun-szkíta nemzettség utódnemzete a mag népe (magor, magari, magyar) ismét elfoglalhatja méltó helyét a földön, azt az őshazát, amit nem honfoglalóként, hanem a sorozatos elbitorlások révén honvisszafoglalóként szereztünk vissza Árpád apánk a Kárpát haza ölelésében. Ez a hely a legbiztonságosabb, legvédőbb hely a földön. Megad számára minden olyan szükséges élelmet: víz és só amire az embernek a túlélésre szüksége van. A többit, igazából bármit képes előállítani.

Ahogy Jézus  a bibliai hagyományok szerint kettéválasztotta a tengert, így képes volt átkelni azon, sem jelent mást a valós őskeresztényi tanítás szerint, mint elsődelegesen a tudatszintek különválasztását. Az alacsony (0 - mínusz 5) rezgéstartomány tudatszintű emberek külön csoportot alkotnak, ugyanígy a magasabb rezgésszintűek  is ( plusz 1-7) Szemléletesen ábrázolva elemezhető a ki melléklet ábráján (Jósors tudattérkép) Az 40e Hz-es általános rezgészintet átlépve a magasabb régiójú rezgésszinttel rendelkezők már különleges gyakorlati érzékelést vehetnek észre a mindennapokban. Mintha a tudati energia az egyik elméből a másikba vándorolna. Ez a hétköznapokban azt a felerősödő telepatikus képességet jelenti, hogy érzékelem a másik ember rám irányuló, nekem célzott (címzett) szándékolt gondolatát. Ez egy igen izgalmas, érdekes jelenség aminek lefolyásához az univerzum teret és időt ad. Fel kell dolgozni és el kell fogadni szívvel és nem elmével az új tudatminőségeket. Ezeket a szinteket meglépve az önfeljelsztés révén képes a tudat a legmagasabb régiókba is szárnyalmni. Nincs megállás, nincs visszaút, az általános, kollektív tudati fejlődés elől a fizikai síkon már szinte majdnem minden akadály elhárult.

Az időtolulás (későbbi bejegyzéseimben bővebben kifejtem a fogalmat) felgyorsult idő révén a háttérhatalom reszkető kézzel kapaszkodik a még fenálló bástyáiba. A tudomány, a politika, a gazdaság és vallás hamisságai sorra buknak el, dőlnek be megingathatatlannak tűnő tanok. A fennmaradásukhoz foggal-körömmel kapaszkodnak, a végsőkig kitartanak a hatalomittas, elvetemült, gazemberségük révén. Az elnyomás, az általános anarchiakeltés, szándékos szélsőséges időjárási viszonyok, természeti katasztrófák világszerte fokozódni fognak, hogy az utolsó dollárokat is kipréseljék az embersiég nyomorgatásán keresztül. Hasztalanul. Az igazak szempontjából irreleváns módon, mert az igazi emberi értékek:  méltóság, tisztelet, becsület, tisztesség, jóság és szeretet hatos metatroni minősége a valódi újraindításhoz (nem a great resethez), hanem a pazarlásmentes, mértéktartó, mértékadó és valóban energiatakarékos megoldást képviselők szellemisége az újjáépítést, a társadalom alulról építkező rendszerével a mostanit belátható időn belül leváltja. A korrupt, hazaáruló, nemzetellenes, magyarellenes bagázs pedig jobban teszi, ha menekülőre fogja addig amíg módjában áll.

Ne dőljünk be a 4D illetve 5D reménykeltéssel írogató, hittérítő, élőző álspirituális megtévesztőknek. A dimenzióváltás hat stáción megy keresztül, aminek a vége a 7. lépcsőfok a ténylegesen letisztult aranykori minőség. Ennek a folyamatnak még csak az előkészítése zajlott le a kiválasztódással kezdődött a covid fasizmus által. A lényegi munka a szétválasztódás, illetve társadalmi, politikai, gazdasági, tudományos illetve tényleges vallási megtisztulás csak ezután kezdődhet el. Tehát senki sem érzékelhet még sem 4D, sem 5D energiákat. Már csak azért sem, mert a hazug, megtévesztő módon azt elfelejtették közölni, hogy a spirituális ébredési folyamatban ehhez az éter, asztrál, Buddha és Athman test együttes beaktiválására van szükség. Ezt a jelenlegi fizikai síkon pedig egyetlen egy ember sem birtokolja a földön. 

Az emberiség megvezetése oly mértékű, hogy a földön több aranykort megélt elődök szellemi vezetése nélkül ezt a traumát a ma élő ember képtelen lenne elviselni. Az átalakulási folyamat éppen ezért döcögős, lassú, hogy minél több ember legyen képes szintet lépni, felkapaszkodni a lépcsőre. Az egyéni sorsutak, karmikus körök (családi, közösségi, társadalmi, nemzetiségi) a darma együtthatóin keresztül fejtik ki hatásukat. Sorsok dőlnek be, emberek kerülnek kilátástalannak tűnő helyzetbe. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a miérteken. Mit képviseltem eddig, hogyan éltem, mi a tényleges nem álca szerinti hitvallásom, hogyan bántam az emberekkel ezidáig? Ennek alapján mindenki le tudja vonni a következtetést, mi miért történik úgy ahogy az ő saját életében. A pénz és vagyon nem minden esetben lesz megoldás és gyógyír minden problémára. A hajdani nagyreményűség, dicsőség lehet egy szempillantás alatt szertefoszlik örökre. 

 

2023.08.05. 

P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Thot - Aranykor, Aekchnaten fáraó - Aranykori minőség, Meritaton - Hány aranykort élt már meg a föld? Belaver - Az átalakulás folyamatai, Voltaire - Ki volnék én a jövőben? Rousseau - Időutazás című tudati lehívások

 

Kép forrása: 

"https://www.freepik.com/free-photo/drought-land_28944354.htm#&position=0&from_view=undefined">Image by kamchatka</a> on Freepik

Kapcsolódó bejegyzés:
Ajánlás: A kezdet és vég vonalát összekötve megkapod azt az időegyenest, ami a szellemi munka révén összeköti a teret az idővel. Ez az egység a kozmosz energiája, ami végeláthatatlanul hömölyög időn és téren át. A múltból átível a jelenbe és megjelenik a jövőkép által. Leír egy pályát, ami ciklikusan ismétlődve kezdődik előlről. Ezért nincs tényleges fogalmi meghatározása a térnek és időnek a kezdet és a vég szempontjából. Teljesen mindegy mert mindkét vége megfoghatatlan és örök. (Albert Einstein - Elmélkedések az időutazásról című tudati lehívás) 
Megjegyzés: A blog bejegyzés saját szellemi termék. Annak másolása, hivatalos közlése nem egedélyezett. Régen tettem közzé bejegyzést a blog oldalamon, belépve tapasztaltam újabb hashtagek tűntek el, inaktiválódtak, íródtak felül. A bejegyzéseimbe szándékos, utólagos hibákat ejtettek. Akit ez zavar az a saját maga mentésében kérem javítsa ki, nekem sem időm sem energiám nincs a folyamatosan, név szerint érzékelt árulást jelenteni és korrigálni. Az érdemi munka fókusza már réges-régen nem ezen van. A beltartalom szerencsére relevanciáját ettől nem veszíti el. Bízom benne, hogy az idő engem igazol és az Ármánykodók ott végzik majd ahová valók!  

 

 

Black Lives Matter minta

A jól bevált minta működik és alkalmazzák is. A fanatikusak az erőszakhullámban úszkálva nem veszik észre mennyire manipulálják őket. Vessünk csak egy pillantást az elhíresült Black Lives Matter történésre a feketék és fehérek harca kapcsán Amerikában. Nézzük meg a forrongó, lánzongó Párizst a bevándorló 17 éves fiatal állítólagos rendőrségi túlkapás miatti halála ügyében. Tekintsünk bele a lehetséges magyarországi tanár - diák tüntetés jövőképébe ami az elfogadott státusztrövény miatt várható. Ugye nem nehéz kitalálni mi a szándékolt végkifejlet? A recept adott és alkalmazzák is ha hagyjuk magunkat tőrbe csalni.

Az erőtér a hármas nyomás, ami egymásnak feszül, feszíti a teret, mint a geometriából kölcsönzött háromszög három oldala. Középpen a belső tűz, a belső magból kiáradó energia, amit ha feltüzelnek akkor öl, pusztít, rombol. Pontosan ezt a hevületet, kiáradó, túlcsorduló energiát szükséges megfékezni. A kérdés hogyan? Első és legfontosabb a gondolkodás és logikus következtetések sorozata. Nem járok tüntikélni, mert értelmetlen. Semmit sem lehet vele elérni. Ezáltal nem teszem ki magam rendőri, katonai vagy egyéb beépült ügynöki provokációnak. A második: tudatosítom magamban, hogy a jelenlegi magyarellenes, nemzetellenes, hazaáruló intézkedések  szándékosan, tudatosan ezt az indulatokat kívánják felkorbácsolni. Harmadik lépés pedig az örömforrások keresése, ha minimalizált formában is, de ránevelem a tudatomat, hogy minden napban találjak valami szépséget még ha nagyon nehezemre esik is, hogy meglássam érdemes élni. Tudom, pontosan megélem és tisztában vagyok mi zajlik emberek millióival, hogyan élnek napról-napra és nem könnyű az árral úszni. Az emelkedett tudat meditál, lelki, szellemi és fizikai gyakorlatokat végez, ami a kollektív térbe kiáramolva csökkenti a tér feszültségét. Ezek azok a módszerek amivel csökkenthetjük a magyarok ellen tudatosan generált belső polgárháborús viszálykodás lehetőségét. 

A fenti hármas példa egyértelmű jele a külső (amerikai - kazári zsidó) kipcsak vér ideológiai háborújának, amit az emberiség ellen irányítanak. A mag népe ennél sokkal tudatosabb, bölcsebb, nem enged a külső gerjesztésnek és ellenáll. Nem kíván se belső forradalmat, se világháborút. Ez nem hoz megoldást ugyanis a fennálló problémára. Aki nyíltan leírja, őszintén, bátran fel meri vállalni a magyar gazdasági és politikai helyzettel kapcsolatos gondolatatit azt rögtön betagolják a Sorosozásból ismert ügynöki rigmusba. Biztos dolgozik valakinek, biztos fizeti valaki ezért csinálja. Az igen mély erkölcsi és lelki fertő kellős közepébe süllyedt jelenlegi helyzetben bizonyára nehéz lehet elhinni, hogy vannak még ha kevés számban is de jó szándékkal megáldott emberek, akik nem a hasznot nézik cselekedeteik során. A haszonleső ember Ármánykodik. Őszintétlen és a legkevésbé sem akar másokon önzetelnül segíteni. Sokkal inkább ezt a szellemiséget, naívságot használják ki mások. Akik csak elvenni tudnak a közösből és nem hozzáadni értéket. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.07.06.

 

Forrás: Thot - Uszítás, Aekchnaten fáraó - Lázongás, Meritaton - Forrongás, Belaver - A belső tűz, Voltaire - Forradalmi hangulat, Rousseau - Csináljunk forradalmat, Néró - Az indulatok felkorbácsolása, Napóleon - Hogyan szerezz magad mellé katonát? című tudati lehívások

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-ai-image/burning-black-circle-surrounded-by-fire-dark-background_43168363.htm#query=Inner%20fire&position=22&from_view=search&track=ais">Image By svstudioart</a>

 

Kapcsolódó bejegyzés:

https://pin.it/3A1BGO2

https://hu.pinterest.com/pin/870883646674021249/

 

Ajánlás: Ne háborúzz, ne pusztíts, ne ölj mert az értelmetlen halál visszaszáll rád és utód nemzetedre. Azok az emberek, akik szándékosan ezt teszik a lelkiségük azon minimum híján vannak a szeretetben, ami megmagyarázza minden tettüket. Ennél többet nem is érdemes tudni róluk. (Aekchanten fáraó - Apai intelmek első szülött lánygyermekének Meritatonnak i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Másolása, és hivatalos sokszorosítása nem engedélyezett. Minden blogon megjelenő anyagról készül másolat a megjelenés pillanatában. Az utólagosan, szándékosan kreált hibáktól és átírásoktól elhatárolódok. 

Földadó

A föld univerzálisan mindenkié. Azok a telepesek, akik elfoglalnak egy földterületet, azáltal birtokba is veszik azt. Innentől kezdve a használati jog is megilleti a művelőjét. Ha nagyon igazságosak akarnánk lenni és nem kreált álellenségképet faragni egy földadó kapcsán, amit mindkét oldal jobb és bal egyaránt, mint önkormányzati bevételi forrást alkalmazta teljesen legálisan és jogszerűen, akkor vissza kellene menni a római jog alapjaihoz, amikor is a birtokbavételi jogot és a használati jogot kettéválasztották. Ez lenne a kulcsa az értelmes parlamenti vitának, nem egymásra mutogatva politikai karaktergyilkosságot végezve még álideológiai propagandát faragcsálni abból is, hogy még az ellenzék többsége is egy bizonyos polgármester ellen szavazott a földadó eltörlése kapcsán.

A birtoklás (földbirtokos) és földművelés (használatra jogosult) kettéválasztása esetén olyan törvényileg megteremtett esélyegyenlőség alakult ki a földadó hódmezővásárhelyi alkalmazása kapcsán, ami bántja a felső tízezer harácsoló, kapzsi, korrupt lelkületét. Ne hogy már a föld tulajdonlásából származó haszonból, mint beszedett földadó formájában (kibővített értelemben haszonélvezeti jog) a kevésbé tehetős réteg (úgymond sanyarú sorsú ember) is részesüljön. Ezért kellett még az agrár tárcának és egyéb érdekképviseleti szerveknek  önmagunknak és szabályrendszerüknek is ellentmondó módon gyorsan, frissen indulatokat kovácsolni. Az a gazda aki ténylegesen, valóban műveli a földet, az pontosan tudja miről van szó. Ne etessük már korpával a malacot, mert lúd lesz belőle! Lehet hülyének nézni az embereket egy darabig, de nem minden tekintetben. A gondolkodó ember képes mögé nézni a politikai cirkusznak és nem kér a színjátékból. Egymás nyírása és hecckampánya az óvodában még elfogadott, de a parlamentben elvileg már nem kisiskolás kisdedek acsarkodnak, ha egyáltalán méltóztatnak bejárni dolgozni. Havi 5-6 milláért értelmesen gondolkodó, érett felnőttek kaparják ki maguknak a gesztenyét és sütögetik a saját pecsenyéjüket, mint ahogy tették ezt a földadó kapcsán is. 

Az a politikus, aki mindezekután társadalmi esélyegyenlőséget feszeget a földadó eltörlése kapcsán inkább jobban teszi, ha megássa a saját sírját és belefekszik. Így kevesebb dolga lesz a magyar népnek a hazug, korrupt, hazaáruló és magyarellenes politikusaival. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.07.05.

 

Forrás: Voltaire - Jog és jogalkotás szellemisége, Rousseau - Kié a föld? Néró - A földhasználat, Napóleon - Hogyan teremts birtokot? című tudati lehívások

 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/top-view-natural-soil_12455198.htm#query=ground&position=32&from_view=search&track=sph és 

https://www.freepik.com/free-vector/hungary-representative-elements-collection_1155263.htm#&position=25&from_view=undefined

 

 

 

Kapcsoódó bejegyzés: 

 https://pin.it/4OMzZwq

 

Ajánlás: Hódítás és megszerzés az élet értelme. Meghódítok egy nőt, megszerzek egy birtokot, tulajdonolok vagyont. A felhalmozás már olyan mértéket ölthet, ami igazából nem is boldogít, de már annyira hozzászoktam, hogy nem is tudok néküle létezni. Ez a lételemem. (Napóleon - Hódító hadjáratok feljegyzés, tudati lehívás) 

 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Másolása, és hivatalos sokszorosítása nem engedélyezett. Minden blogon megjelenő anyagról készül másolat a megjelenés pillanatában. Az utólagosan, szándékosan kreált hibáktól és átírásoktól elhatárolódok. 

Kipcsak vér

A kipcsak, mint grúz, orosz, örmény, ruszin és moldáv összefoglaló néven ismert népcsoportot jelöl, amit anno a szovjet állam egységesített. A felbomlás után létrejövő utódállamok már mint önálló nemzetállamok vannak jelen a földön. A szuverenitást az orosz elnyomó hatalom sohsem tartotta tiszteletben. Csakúgy, mint az ukrán nép vezetői az orosz föderációt. A főleg oroszok lakta területi vita is innen ered, az ukrán nemzet, mint önálló országként való elismerése sem véletlenül történt. A nyugati áldemokráciát képviselő unós tagállamok elődjét tömörítő szervezetek nem véletlenül járultak hozzá anno a létrejöttéhez és nem véletlenül támogatja az UNIÓ pénzügyi valamint a NATO fegyverzeti forrással ukrajnát oroszországgal szemben. Az elnyomást előidéző határvita és látszólagos béke csak idő kérdése volt mikor borulhat újra lángba. Az orosz vér, ami tulajdonképpen a kipcsak generáció keveredése révén erőteljes, elnyomó és intoleranciát képviselt mindig is. Tekintsünk csak vissza az orosz - magyar elnyomó háttérhatalmi világra. Volt belőle részünk bőven!

Az a pártpolitikai narratíva, hogy a FIDESZ mint kormányzó párt a rubeljüanjobboldalt képviseli pontosan ugyanolyan álszent, mint a dollárbaloldalozás. A vérengzés és civil áldozatokat követelő háborúskodás sajnálatraméltóvá teszi mindkét felet, ilyenkor hajlamos az ember azt a nációt sajnálni jobban, akiket megtámadtak. Viszont a füstös, sötét szobákban kötött háttéralkuk nem kerülnek nyilvánosságra. Nem látszódik a miértek sokasága, csak az egyoldalú konklúzió, és véleménynyilvánítás. A kipcsak vér nem bír magával, sohasem volt képes beidomulni a népekbe, nem is fog. Ennek a következménye pedig előre borítékolható a Dombasz vidéktől keletre eső régió erőteljes, teljes, inkvizíciós, háborús övezetté válik a jövőben. Amire a NATO és az UNIÓ is hajaz, a magyar népet egy őszirózsás forradalomhoz hasonló elterelő hadművelettel bevonni a környék lázadozó, hőbörgő szomszédaink ellen irányuló vérontásába. A dollármilliárdokat érő fegyverzetet el kellene végre puffogtatni valakinek. A megvezethető magyarokat már jónéhány világháborúba belerángatták. Azt gondolják, addig próbálkoznak, amíg az elégedetlenkedő, megnyomorított, megsanyargatott magyarok úgyis fellázadnak a kormányuk ellen. A lázadás vért szül, és provokáció révén villámgyorsan átterjed más országokra is.

Eddig volna a háttérhatalom terve. De amit ember tervez Isten végez, tudjuk jól. A háttérből való irányításnak mindig akad egy-két szépséghibája. Ahogy Lenint megvezették irányítása révén, hitt ugyanis a szabadság, egyenlőség, testvériség szellemiségében, de nem volt képes az általa kidolgozott rendszer a szeretet és az ellenérdekelt felek gyűlölet keltette hatalmával megbírkózni. Ugyanúgy a Hitler fasiszta eszményképe és náci ideológiája is számos téveszmét takart, hiszen az általa üldözendő népet, a zsidókat maga a saját szülőanyja testesítette meg származásilag. Erról a náci vezérkari főnökök mind egytől-egyig tudtak, ahelyett hogy a súlyos aberrációs pszichés zavarát, anyakomplexusba ágyazott bomlott elméjét kezelték volna elfogadták a kazári zsidó (egykori fehéroroszország területéről elűzött) kipcsak vér által nyújtott szellemi, ideológiai, pénzbeli támogatást. Szörnyű ezt leírni, de megrendelték a részben saját fajuk elleni népírtást bosszúból. Ez a csoport máig is aktív a összes világgazdasági szervezetben (WEF, WHO, UNESCO, ENSZ stb.), UNIÓ-ban, NATO-ban, FED-ben és még sorolhatnám végeláthatatlanul. A háborúskodásnak csak akkor lesz vége magyarország számára, ha így vagy úgy de kilép a NATO-ból és az UNIÓ-ból is. Haszna már régen nincs egyik vagy másik szervezetből sem. Hiszen pontosan mi magyarok vagyunk azok, akikből hasznot húznak évszázadók óta, a "szomszédos sógorok" sem voltak különbek. Ez az ország még kirabolva, kifosztva is alkalmas az önellátásra. Nyilván nem fog tejben, vajban fürödni. Aki kaviáros reggelire vágyik minden nap az vagy visszább vesz az igényeiből vagy más vizekre evez. Az a kipcsak vér, ami mindig is vágyott más népek leigázása mentén új földre most a magyar hazát szemelte ki magának. A betelepítés sajnos évek óta tart. Ezt egyetlen egy kormányzópárt sem fogja soha elismerni - hiszen külső parancsra teljesítették. Közben itt van a másik invazív ellenség a kicsi bitek világa, a lélek nélküli droid szaporulat, amivel a magyar öntudat sohadsem fog sorsközösséget vállalni. Ők pontosan ugyanezért akartak egyetemet (FUDAN) és akkumulátor nagyhatalmat építeni magunknak a magyar adófizetők pénzéből, hogy legyen mit lerabolni. Ne szépítsük a szépíthetetlent, itt már felesleges a finomkodás. A PAKS I,II, III sem a jótékonykodás agyszüleménye volt a kipcsak vér részéről, hanem az ország teljes mértékű alárrendelése és eladósítása. 

A magyar népnek, hogy méltó legyen régi nagy híréhez (Petőfi Sándor - Nemzeti Dal) kettős külső ellenséggel szükséges megküzdenie egy bábkormánnyal az élen, ami a rendszer nem váltás óta azaz 1990 óta a mindenkori ellenzékkkel együtt idegen érdekeket szolgál. Röhejes az a sárdobálás, hogy ki az éppen aktuális hazaáruló, mikor a parlamentben ülő összes képviselő mind egytől egyig nemzetellenes, hazaáruló és népírtó tevékenységet valósít meg. Millókat zsebelnek be havonta amíg a magyar lakosság nagy része sanyarog,és várják az idegen gazditól jövő orosz (kipcsak) vagy amerikai (zsidó) felekezettől jövő utasítást. Mikor, kitől éppen mi jön! Ők a hatalom megtartása érdekében egymással is hadakoznak, hiszen a jólfizető állás a húsosfazék közelében van. Hagyjuk már a szánalmas parlamenti vitákat, a burkolt takarózást, az értelmetlen, felesleges intézkedéseket - ez mind csak időhúzás. A háttérben Ármánykodó ténylegesen irányító magyar erők csak arra várnak, mikor borul végre lángba az ország. A facebookon arcpirító módon hergelő, uszító, üvöltő fizetett ügynökeik is ezt a célt szolgálják évek óta. Undorító és pofátlan béke deklarációjukkal kérkedni és háborúpárti plakátözönnel elárasztani az országot a magyar forintmilliárdos adófizetői pénzen elfogadhatatlan a továbbiakban. Az egykori elvtársak és jelenlegi elvtelen, erkölcstelen áldemokratikus társak nem lenne egyszerűbb békésen távozni a parlamentből? A felhamozott vagyont úgyse viszitek a sírba. Az udódaitok meg még a saját nevüket is szégyellni fogják még leírni is, nem hogy kimondani. A kettősség a megkettőzöttség ott van a pártpolitkában (bal-jobb) és igazi ellenségképben (kínai - amerikai zsidó) és az álintézkedések hadában (húzd meg - ereszd meg) De csak annyira engedj a kötélen, hogy soha ne lábaljon ki belőle a magyar. Mint ahogy a mondás is tatja minden Szentnek maga felé hajlik a keze. Ez a politikára is érvényes. Az élősködést, korrupciót képviselő harácsolást mindkét kéz levágása esetén lehet megszüntetni. Ha már nincs egyetlen egy éppen marad ujj sem a maffiás hálózatot irányító rendszerben, akkor jön el a magyarok ideje. Akkor szusszanhatnak fel egy kis időre mielőtt hozzálátnak a romok eltakarításához, az őszi tényleges nagytakarításhoz. 

 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.07.03.

 

Forrás: Thot - Háborúsdi, Aekchnaten fáraó - Hadakozás, Meritaton - Az igazi ellenség, Belaver - Igazságtétel, Voltaire - Az ellenség honnan jön? Rousseau - Ki van velem, Kossuth Lajos - Kettős Ármány, Petőfi Sándor - A kipcsak vérszomj című tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/halloween-background-with-blood-splatters-drips_31912901.htm#query=blood&position=0&from_view=search&track=sph">Image by kjpargeter</a> on Freepik

Kapcsolódó bejegyzés:
Ajánlás: A magyar földet nem egy ellenség lepi majd el, hanem keletről és nyugatról is. De tudni fogjátok az agresszív, leuraló magatartásuk miatt kik ők. Néven sokáig nem nevezhetők, mert szemérmesek és sértődékenyek, bosszúállóak. A bosszújuk fogja azonban őket a sírba kergetni. (Kossuth Lajos - Feljegyzések a magyarságnak, amit állíltólagos elmegyógykezelése alatt írt - tudati lehívás.)
Megjegyzés: egy bomlott elme nem képes ekkora mentőövet, segítséget nyútani az utód magyarságnak, mint Kossuth Lajos. Bár érte őt is nem kis fájdalom, hiszen az egyik fia elárulta őt a magyar szabadságharcért vívott küzdelemben. Ez pedig számára lelki törést, meghasonulást okozott. A kettős én pedig orvosilag sem tudathasadást jelent, csakis akkor ha annak titulálják!) 
A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Másolása, és hivatalos sokszorosítása nem engedélyezett. Minden blogon megjelenő anyagról készül másolat a megjelenés pillanatában. Az utólagosan, szándékosan kreált hibáktól és átírásoktól elhatárolódok. 

Spirituális hadakozás

A csata mindenütt az, van akinek az életben maradásért folytatott küzdelem a mindennapokban. Van aki önmagával viaskodik. Ki is ő valójában, mit mutat kifelé és mit érez nap mint nap belül a lelke mélyén. Aztán ott vannak a megmondóemberek a közösségi oldalakon, akik egymást sározzák be, hiteltelenítenek csakúgy mint a politikai játszótéren. A megtisztulási folyamat róluk szól elsősorban. Az idei sorsfordító év leveszi az álarcokat és felsejlik a valóság.

A háttérhatalmi gépezet tovább őröl a malmaiban a látszólag mindenkit értintő kérdések elterelik a figyelmet a sanyarú valóságról. A gumicsont jól bevált trükk. A közbeszéd tematizálódik, miközben a tehetetlenségi fokmérő, a düh lángokba csap át. Ez a mocskolódásban, a fröcskölésben és egymás lejáratásában merül ki. A spirituális oldal is kiveszi a részét ebből a csatározásból. Sajnos az egó a spirituális embert sem kerüli el. Hasznos és szükséges, de tudni kell a háttérben tartani mert elhatalmasodva már kezelhetetlenné válik. Önmagukat kiskirálynak, megmentőnek, igazmondó gurunak, lelki tanítónak netán fátyolozott Máriának titulálók megmutatják az igazi arcukat. A fénybe lépve lehet csak igazán látni hol lakozik illetve kiben van még szikrányi fény. A türelmes ember kivár, megvárja amíg elül a vihar és szép csendben rálát a csatározásban elesettekre, a valóságképre, ami egyértelműen jelzi a torzsalkodás iránymutatóját: pénzt, hírnevet, hatalmat kérnek az ország újrafelosztásában. Még le sem tűnt a becskolódott, elpiszkolódott vadkapitalizmus, de már megjelentek a hiénák. Mindenki jót akar, de a jó valahogy mégsem akar összejönni. Sem egymás támogatásában, sem a viták, tanok, demagógiák félretételében nincs egyezség. Mitől és lenne különb az álspirituális háttérhatalom vagy spirituális tévelygők világa a politikai játszmáktól? Sajnos egy és ugyanaz. Nincs különbség.

A hiéna ahogy megérzi a döghús szagát, elindul a nyomon és addig kajtat amíg meg nem szerzi azt. Ha kell akár harcol is érte, nyilvánosan ütközetben vagy fondorlatosan a háttérből. Ez az időszak tökéletesen jó arra, hogy meglássuk a valóságot. Szépen sorban felfedeződnek az igazságok és kitisztítják a terepet a valódi fény országának eljöveteléhez. Hagyjuk csak had marakodjanak, a vesztüket írják, csak még nem tudják. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.01.28.

 

Forrás: Thot - Féltés, féltékenység, rosszindulat, Aekchnaten fáraó - Irígység, marakodás, Voltaire - Mitől jó az ember? Belaver - Az őszinteség nagy kincs, Buddha - Háttéralku és egyebek a spritualitásban című tudati lehívások

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/silhouette-standing-beach-watching-tranquil-sunset-generated-by-ai_41451641.htm#query=spiritual&position=44&from_view=search&track=sph">Image by vecstock</a> on Freepik

 

Ajánlás: A hidegvér látszólag hűvösséget, visszahúzódást, szótlanságot takar. Pedig lehet csak a menekülőútvonalon álló próbálja felméni a helyzetet és kiszámítani mire is számíthatna. (Belaver) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. A bejegyzés közzétételét követően beírt módosításokért, lejárató szándékú  hibákért nem vállalok felelősséget. Minden cikknek megvan a hivatalos másolata, ami bizonyíték erejű. A másolás és hivatalos közzététel nem engedélyezett.

GPS és társaik

A hadiipar fejlesztette ki a GPS azaz Genom Position System rendszerét, ami matematikai koordináták alapján határozza meg egy ember vagy tárgy földrajzi helyét. A hadiiparból átszivárgott a multimédiás világba. A használat célja egyértelműen a kémkedés.

A létező összes fegyverarzenál nem ér semmit se, ha a hely, a pontos helyszín, az ellenség helyszíne nem térképezhető fel. Ezért fontos annyira a GPS rendszer használata, ami tulajdonképpen egy kódolvasó. A föld minden egyes pontja egy matematikai számsorhoz van kötve. Ezt olvassa le a rendszer a beazonosításhoz. Érdekes, hogy több ezer évvel ezelőtt is vívtak háborúkat, voltak csaták és mégsem kellett GPS rendszert használniuk, hogy tudják merre tart az ellenség. Az ősi tudás birtokában a szellemvilág támogatása mellett zajlottak a csaták. Az ember tudata képes ezekre a koordinátákra koncentrálva feltérképezni tárgyak, emberek pontos pozicióját. Nyilván hatalmas szellemi nagyság és tudás szükségeltetik hozzá. A tudás, a lehetőség mindenki számára elérhető kellő szándék és akarat esetén. 

A katonai hírszerzés és felderítés legfontosabb eszköze volt anno, ezt idővel meghaladta a tudomány így elalvulttá vált. Így került bele a telekommunikációs eszközökbe. Amit ma a modern világ a multimédiás eszköztárakban használ mesterséges intelligencia vívmányaként ismer (Pl. Smart Messeging System - SMS és Messenger üzenetek küldése avatarnak, azaz végfelhasználóhóz kötött numerikusan kódolt személynek azt a természetes  intelligencia ősidők óta kezeli a telepatikus kommunikációban. Az összes internetes, közösségi média és multimédiás elemet a természetes intelligencia képezte le, azaz hívta le az univerzum örök tudástárából. Ennek a fizikai síkon való megjelenési formája lett az a rendszer amit jelenleg átfogó összefoglaló néven az interneten keresztül használunk. Maga az internet szó jelentése sem más mint belső kapcsolódás azaz neuron idegátvivő jeladó rendszer a tudati síkról fizikai síkra vetített (másolt) verziója. Aki életében egyszer is küldött telepatikusan rövid üzenetet és belső látásával képes ezt érzékelni ledöbben a hasonlóságon és rögtön felmerül a kérdés: mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Ebben az esetben a válasz egyszerű, hiszen a föld több millió éve létezik, rajta az emberi multidimenzionális egyedfejlődési ciklusokkal. Tehát az elbitorlóknak elég nehéz kimagyarázni a felhasználást. Ami természetesen nem jogtalan, sőt becsülendő ha a köz jávára történik a feltaláló nevének megjelölésével. Sajnos ez messze nem így történt. 

A GPS renszer számokból álló kódjelét az emberi magasan fejlett tudat képes dekódolni, a katonai lokátorokhoz hasonlóan a tartózkodási helyet megjelölni. Ennek a technológiának a továbbfejlesztett változata a Blue Ray - kék sugár nevet kapott. Egy kék színű fénynyaláb, amely pásztázza az ellenséges területet négyzetcentiméteres pontossággal minden tárgyat, embert képes beazonosítani. Többek közt így vált lehetővé az atom- illetve vegyi támadások pontosan körbehatárolt kivitelezése. A hadászati eszközök, a fegyverkezés pedig az elrettentés, a magamutogatás, az erőfitogtatás eszközei természetesen nem lebecsülendőek, de semmit sem érnek önmagukban, ha az ellenség oldalán olyan tudati energiát birtokló személy(ek) vannak, akik a lehetséges támadás kigondolás előtti állapotát képesek a kollektív térből lehívni. Tehát maga a kiagyalót és annak pusztításra való elszántságát tudati manipulációval képes eltéríteni és annak tényleges bekövetkezési esélyét nullára redukálja. Az ilyen tudati energia fegyver elleni bármilyen felszereltségű gép tehetetlen. A mesterséges intelligencia (értsd gépek lázadása) is akkor ér valamit ha van olyan személy a sötét oldalon, aki a magas szellemi tudását erre használja. Pontosan ezért írtam már korábban azt, hogy az emberiség elleni háborút több fronton szükséges megvívni. Első szint az álspirituális háttérhatalom meggyengítése, a második szint a tisztújítás, megújulás ami magában hordozza a leuralás, elnyomás megszüntetését. Az ébredés előrehaladtával a negatív, ártó erők egyre inkább háttérbe szorulva ezzel párhuzamosan szellemi és fizikai, lelki erőt, lehetőséget kap a mag népe szellemi, Teremtői minőségű univerzális erejük kinyilatkoztatására. Ezzel szemben pedig a világ összes gonoszkodója tehetetlen.

Többek között ezért is kellett a mag népét, a magyarokat kisemmizni, elárulni, gazdaságilag, pénzügyileg, történelmileg, földrajzilag tönkretenni, hogy minél később juthassanak e rendkívüli szellemi erő birtokába. Csupán az az ember kicsinyli, becsmérli le a szellemi erő képviselte hadviselést, aki soha nem tapasztalta és ezáltal fogalma sincs a szellemi, energetikai leuralásról. A NATO és UNIÓ, mint erőszakszervezetekből való kilépésünk egy új korszakot nyit a magyarság életében. Felesleges pénzeszközök, erőforrások átcsoportosítása révén van lehetőség a valódi jobbító szándék kivitelezésére. A mai pártpolitikai berendezkedés azonban alkalmatlan erre a szerepkörre, annyira hozzászoktak már a nép kizsákmányolásához, hogy erre tényleges tisztújítás, megújuás nélkül esély sincs. A magyarság végre olyan helyzetbe hozhatja magát, amit nagyon régóta vár és az a bizonyos madárka is kirepülhet a kalitkájából. A szabadság madara, a magyarság szimbólumaként sólyomként repül tova és lengedezi be a lágy, langymeleg nyári fuvallatos szabadságot hozó őszi megtisztulást. Addig is a politikusaink hadakozzanak csak egymás ellen és vívják látszólagos csatájukat a koncért vívott harcukat félretéve keressük a velünk azonos szellemiségben gondolkodó embertársaink társaságát. Alkossuk meg azokat a szövetségeket, akik amikor szükséges már készen állnak a nem bomlasztó, uszító, lázító, hanem tényleges építő pártpolitikától, ideológiától mentes munkára. Feladat van bőven, hiszen romokban hever az oktatás, az egészségügy, a gazdaság: kereskedelem, ipar, mezőgazdság miden ága. Az államapparátus  mérhetetlenül tékozló, felesleges és bürokratikus rendszere pedig jajveszékelés helyett átalakításért könyörög. Az a megkülönböztetett felső tízezres réteg, aki eddig a nép nyakán élősködött ne csodálkozzon ha idővel munkanélküliként tengődik. A munka mindig munka marad csak van aki azt szégyelli és van aki büszkén vállalja még annak ellenére is, hogy nevét besározzák, megbecstelenítik, bemocskolájk, ügynöközik és árulózzák. Soha ne feledjük az igazi becsület és tisztesség minden körümény ellenére fennmarad. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.06.08.

 

Forrás: Thot - Mi hogy működik a tudatban? Helymeghatározás, Aekchnaten fáraó - Hely, személy, idő beazonosítása, Meritaton - Tudati manipulációk, Voltaire - Hadászat hogyan lehetne másképpen, Rousseau - Ne adj kezébe fegyvert! című tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/3d-view-map_45145219.htm#query=gps&position=15&from_view=search&track=sph

 

Kapcsolódó bejegyzések:

https://panitavers.blog.hu/2023/06/05/eroszakszervezetek

 

 

Ajánlás: Az alkalmatlan jelölt soha nem fog bocsánatot kérni a felelőtlen tetteiért, soha nem ismeri el mások szellemi nagyságát. Viszont a sajátjával kérkedik, hívalkodik, becsmérel és megaláz. Nem a köz javára teszi azt amit szükségesnek lát, hanem a saját gazdagodására, hiúságát és szereplési vágyát hívatott életre kelteni. Ne bízz meg senkiben sem drága lányom, mielőtt nem győződtél meg tudati energia segítségével annak becsületességéről. Ha átvertek mégis, akkor híján vagy a tudati képességeidnek. Gyakorolj tovább! Az út végtelen és számos eszközt ad a kezedbe a győzelemhez. Aekchnaten fáraó - Apai intelmek elsőszülött lányának Meritatonnak i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. A bejegyzés közzétételét követően beírt módosításokért, lejárató szándékú  hibákért nem vállalok felelősséget. Minden cikknek megvan a hivatalos másolata, ami bizonyíték erejű. A másolás és hivatalos közzététel nem engedélyezett.

Szittya harcmodor

Még akár üdvözítő is lehetne a jelenleg felvállalt szittya harcmodort képviselő katonai irányítás. Pár pontosítás azért szükségeltetik a tisztánlátáshoz. Mi a valós szittya gondolkodás mögötti védelmi mechanizmus? Milyen lelkiséget képviseltek anno a katonák és mi áll a mai harcászat mögött?

Két világháború után, a harmadik már javában zajló spirituális háborúban, ami a színfalak mögül kikerülve immár a fizikai síkon is fenyegetővé vált. Fontos tisztázni néhány kérdést. A szittya világban a fizikai erőnlét kiemelten fontos volt. A kiképzés nem csak a fizikumra terjedt ki, hanem a szellemi harcmodor erővonalakkal való használatára is. A lelkiség magas tisztasággal, erkölcsiséggel párosult. A szittya szó eredeti mára nem használt jelentése erős, szikár, ami nem csak a fizikai erőt jelentette. A besenyők lovas, íjász seregével társulva eleink az íjas harcmodort is átvették, sikerrel alkalmazták. A csatákban való nyertesség nem a felfegyverzett lovas seregnek köszönhető pusztán, hanem a szellemi képviseletnek is. Napokkal előre tudták honnan várható támadás, milyen célzattal, fondorlat, csel révén képesek voltak a legnagyobb túlerővel is megküzdeni. A tudati energia fegyvert használó harcosok ellenfeleiket nem ölték meg, legyengítették annyira, hogy az önként, a saját lábán megfutamodva távozzon. Nem hajtották a mindenáron való gyilkolást, nem akasztottak magukra újabb karmát. Mint ahogy a magas szellemi tudással megáldott emberenek sem a revans, az igazságtétel a célja a modern világban, hanem a negatív támadás visszaküldése. Visszacsatolás, ellentételezés, erődemonstráció. Aki ebből nem tanul, az már az ő saját problémája. A visszairányított negatív energia ami eredendően a támadótól indult önvédelemnek számít az univerzumban. Pedig az elszenvedett sorozatos, több éven át fenntartó fizikai, lelki, szellemi támadások éppen elég okot szolgáltathatnának arra, hogy visszavágjon. Az önbíráskodást az univerzum karmával bünteti. 

Mi a helyzet most, a jelenlegi kiképzéseken ahol a katonák zsoldért teljesítenek akár külhonban is szolgálatot?  Mennyi erő, energia jut a lelkiség, az erkölcs, a becsület táplálására? Mik a kiválasztás legfontosabb elemei a pszichés és fizikai rátermettségen kívül? Vizsgálják-e a katona világnézetét, szellemiségét mennyire hajlamos a felfokozott dühre, agresszióra? Mi táplálja a belső tüzet? Ezen túlmenően a kiképzés miért tartalmaz regulázási, megrendszabályozási elemeket? Miért kell egy katonát betörni, idomítva mint egy lovat megalázni? Az igazi katonai vezetőt nem a kegyetlensége miatt tisztelték, hanem a tudása miatt néztek fel rá. Van lelki tartása, szellemi magaslata és fizikai ereje. Az összes többi: logikus érvelés, következtetés, koncepcionált gondolkodásmódról már ne is beszéljünk. Vajon azok a nemzetek akik katonái a háborúkban a fosztogatáson kívül meggyalázták a nőket és gyermekeket mire számíthatnak a jövőben? Ezek azok a kérdések amire az univerzum az igazságtétele révén megadja a választ. Hibás, elhibázott gondolat a Trianoni revízió, elégtétel a fegyveres vagy békés úton való megvalósítása, hiszen a magyar nemesi, grófi árulók is vastagon közrejátszottak a magyarság területi és népességbeli megfogyatkozásában. Ez nem egy revans kérdése, hanem az ősi meg népnek méltó, erendendően univerzális szerepköreinek a szellemi megtapasztaláson átívelő strukturált megjelenési formájának a visszaállítása. Arra néznek fel a környező országok, akár az elnyomó hatalmat képviselők, akik kivívják a tiszteletet és tesznek azért hogy elfogadtassák magukat szellemi erődemonstráció révén. Ehhez az álságos pártpolitikai szerepvállalásba beágyazott szittya kiképzési mód kevés, ha ellent mond az ősi alapmércének. Ők ugyanis nem mindenáron igaztak le mindenkit, nem véráldozattal teremtete meg Atilla sem Pannoniát. Az uralomra törekvő népek önmaguktól hódoltak be, látva az igen magas szellemi erőt. A birodalom széthullása is csak azért következett be, mert letért Atilla a szellemi útról. Nem kapott tovább az égiektől támogatást. Ezért tudták Ármány képviseletében meggyilkolni. 

Amit most a magyar pártpolitikai vezetés és hadseregben lévő vezérkari képvisel az álságos, képmutató és fenntarthatatlan. Az ország széthullásához kínai vagy amerikai gyarmati létben jobbágysorsba való behódoltatáshoz vezet. Az elnyomó hatalom az egykori behódolást ma már megvezetéssel, lefizetéssel, kényszerítéssel, zsarolással társított behódoltatásként műveli. Így lettünk a besúgók, árulók, ügynökök tízezer számú országa. Ebben a légkörben, tisztújítás és megtisztulás nélkül lehetetlenség nem hogy a jólétet, de még a magyar államiságot is fenntartani. Elveszett, letűnt a magyar virtus, acélozottség, tisztesség ősi hazafiság és nemezeti öntudat. Amint a világ folyamatos tudati ébredése elér egy bizonyos szintre, az a hazugságcunami ami lehull az Ármány oltárán magával rántja a Trianont éltető, fenntartó és megalkotó birodalmakat. Ehhez nem kell sok erőforrás, csak pusztán tiszta tudat, akarat, egyezség és összefogás, hogy a magyar nemzet kilábaljon ebből a megszégyenítő hazaárulókkal való álságos, áldemokratikus szégyentelen világból. A hazaárulók ugyanis nem képesek már sokáig fenntartani álcájukat, bármilyen jól is beépültek a pusztítás és Ármánykodás nem tarthat örökké.

A szittya vér ott csörgedezik az igaz magyar ereiben, de nem úgy ahogy a mai katonai vezérkar elgondolta. Messze áll attól az elképzeléstől, amit ők akarnak. A katona aki valóban tenni akar a rá és családjára váró pusztulás ellen nem zsoldért vállalja a megtisztelő feladatot, hanem tudja hogy ez az egyetlen esélye a túlélésre. Tudja, hogy elhivatottsága célhoz ér, mert létezik még rajta kívül olyan 149 bátor ember aki mindent megtesz a jogfosztottság helyreállításáért. A kiválasztás folyamata pedig rajtunk embereken is áll. Lássuk meg az álságot, a lehúzást, a befolyással való visszaélést, az elnyomási-, leraulási szándékot. Aki nem ezt képviseli pedig tisztítsa ki magából a társadalom. Az egykori tömlöcök tele voltak, az árulók életét meghagyták ha nem volt képes arra sem hogy elmeneküljön. De a börtönsors nem az a börtönélet, ami a mai luxus körülményeket kivívó jogi bürökrácia dicsfényébben elérhető. Ez a múlté, ez nem jár az árulóknak. Azt kapják élelmül, amit önmaguk megtermelnek maguknak egy zárt világban és nem a nemzet nyakán élősködnek még a büntetésvégrehajtási intézetekben is. A mai magyarországon egy elítélt rab időnként nagyobb szabadságjogokat élvez, mint az elvileg szabad társaik. Ez nem igazságos sőt elfogadhatatlan. Nincs szükség tömeges mészárlásra, véráldozatra, de fontos a szerepkörök tisztázása. Ki, mikor, mit követett el és miért szükséges felelnie a jövőben.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.06.06.

 

Forrás: Thot - Hadászat, Aekchnaten fáraó - Harcoljunk, Meritaton - Szellemi hadviselés, Voltaire - A szellemi és erőfölény, Rousseau - Ki a szellemharcos? Belaver - A folytonos idő harcai, Kassák Lajos - Atilla és kultúrája, betyár szittya harcosok című tudati lehívások nyomán. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/athletic-female-aiming-with-bow-arrow-towards-trees_17246519.htm#query=archery&position=7&from_view=search&track=sph">Image by wirestock</a> on Freepik

 

Kapcsolódó bejegyzés:

https://panitavers.blog.hu/2023/06/05/eroszakszervezetek 

 

Ajánlás: A betyár sereg a huncutságáról, elhivatottságáról, magasfokú küldetéstudatáról volt híres. Ápolták és folyamatosan fenntartották a kapcsolatot a szellemvilággal. A begyárbecsület szavunk is innen, ebből az időből származik. Mára sajnos elenyésző számban vannak művelői. (Részlet Kassák Lajos - Atilla és kultúrája, a betyár szittya harcosok művéből, tudati lehívás) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. A bejegyzés közzétételét követően beírt módosításokért, lejárató szándékú  hibákért nem vállalok felelősséget. Minden cikknek megvan a hivatalos másolata, ami bizonyíték erejű. A másolás és hivatalos közzététel nem engedélyezett.

süti beállítások módosítása